Hírek

Hulladékudvar változás!

  1. július 1-től hulladékgazdálkodási koncessziós rendszerben, a MOHU MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. irányításával megváltozik a gyöngyösi lakossági hulladékudvar működési rendje!

Kérjük figyelmesen olvassa el ezt tájékoztatót!

A nyitvatartási idő az alábbiak szerint változik 2023. július 1-től:

Hétfő:  8:00-16:00

Kedd:  8:00-16:00

Szerda:  12:00-20:00

Csütörtök: 8:00-16:00

Péntek:  8:00-16:00

Szombat: 8:00-16:00

Vasárnap: ZÁRVA

A működési rendben történő változások:

  • A hulladékudvarban leadni kívánt hulladékokat kizárólag mérhető módon tudjuk csak átvenni. Az ömlesztett hulladékokat (pl.: építési törmelék, textil stb.) zsákolt vagy dobozolt formában kell a mérlegelésre előkészíteni.
  • Az egyes hulladék típusokat ne csomagolják egybe, fajtánkként szét kell válogatni és minden esetben mérlegelés szükséges.
  • Az új, szigorúbb mérlegelési rendszer következtében a hulladékok átvételi ideje jelentősen
  • megnövekedhet, ezért türelmüket kérjük!
  • A hulladék mérlegre helyezésében és a kijelölt helyre történő rakodásban a hulladékudvaros
  • kollégánk nem tud a segítségükre lenni, a nagy méretű vagy súlyú hulladékok esetében a rakodáshoz hozzanak magukkal segítséget!
  • A hulladékudvarban leadható mennyiségek is változnak, amelyekről bővebb információt találnak a www.nhszmatra.hu oldalon. Egy ügyfél által, a megadott súlyú hulladékon felüli hulladék átvételére díjfizetés ellenében sincs lehetőség.

A hulladékudvar szolgáltatásainak igénybevételére továbbra is az a magánszemély jogosult, aki, hulladékszállítási szerződéssel rendelkezik, közszolgáltatási díjfizetési kötelezettségnek eleget tett (díjhátraléka nincs), és aki a személyazonosságát (hivatalos, fényképes igazolvánnyal) és lakcímét (a fényképes igazolvány adataival összhangban álló lakcímkártyával) hitelt érdemlően képes igazolni!

NHSZ Mátra Hulladékkezelő Nonprofit Kft.