Szeretettel köszöntöm a kedves látogatókat, vendégeket és településünk lakóit Domoszló község hivatalos honlapján!

Nem titkolt célunk, hogy Domoszlót weboldalunk által minél több honfitársunkkal megismertethessük és felkeltsük érdeklődésüket, a Mátra hegység lábánál fekvő, egyszerre régi és új, nyugodt, de ugyanakkor élettel teli község iránt.

Internetes oldalunk igyekszik bemutatni Domoszló értékeit, nem csupán természeti- és építészeti oldalról, hanem a település közösségében rejlő értékek oldaláról is, amelyek különösen fontosak számunkra.

Az ügyintézéséhez szükséges információk mellett, a kulturális,- és turisztikai programok kínálatába, a falu gazdasági,- sport,- és civil életének fontosabb eseményeibe is betekintést nyerhet a látogató.

Itt élünk mi, domoszlóiak és ez az a község, amelyre oly büszkék vagyunk, és ahová, mint a település polgármestere, valamennyi itteni nevében nagyon sok szeretettel meghívok mindenkit. Látogassanak el hozzánk! Nyugodt szívvel állíthatom, hogy legalább olyan maradandó benyomást gyakorol mindenkire az emberek vendégszeretete, közvetlensége, mint településünk szépsége.

Paulenka Richárd István
polgármester